Microsoft Outlook 2011

Microsoft Outlook 2011 para Mac 14.0.0

Beheer je e-mails en afspraken met Microsoft's mailprogramma

VOOR

  • Intuïtieve 'ribbon'-tabbladenbalk
  • Gebruikt weinig systeemgeheugen
  • Goede kalender en adresboek
  • Offline modus
  • Groepering berichten

TEGEN

  • Filters laten te wensen over

Uitmuntend
8

Microsoft Outlook 2011 is het emailprogramma uit Microsoft Office 2011 for Mac. In de vorige editie van het populaire kantoorsoftware-pakket heette de applicatie nog Entourage. Net zoals de algehele functionaliteit van de mailclient, is inmiddels ook de naam uniform met de Windows-versie.

Met Microsoft Outlook 2011 ontvang en verstuur je niet alleen e-mails, maar beheer je ook je gehele werkdag. Via takenlijsten, een uitgebreide kalender en een adresboek stippel je alle details van je zakelijk leven zorgvuldig uit. Net als de andere applicaties uit het Office-pakket gebruikt Microsoft Outlook 2011 de 'lint'-interface (ook wel 'ribbon' genoemd). Deze horizontale balk biedt via tabbladen op intuïtieve wijze toegang tot alle gereedschap.

Via de Accounts-functie voeg je eenvoudig emailaccounts toe aan Microsoft Outlook 2011. Zo importeer je een Microsoft Exchange-inbox van werk of webmail zoals Gmail en Windows Live Hotmail. Bij elkaar horende berichten groepeer je gemakkelijk zodat deze in conversatie-vorm zijn weergegeven. Net als bij Outlook voor Windows laten de filters op berichten en mappen nog te wensen over. Met de webapplicatie Gmail creëer je bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger intelligente filters voor binnenkomende mail.

Grootmacht Microsoft zet met Office 2011 weer een stap vooruit op het Mac-besturingssysteem. Net als collega-applicaties Excel, Word en Powerpoint is Outlook grotendeels gelijk in uiterlijk en functionaliteit aan de oudere broer op Windows. Microsoft Outlook 2011 is dan ook klaar voor werkomgevingen met zowel Windows- als Mac-systemen.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor Mac

Meer
Microsoft Outlook 2011

Download

Microsoft Outlook 2011 para Mac 14.0.0

Beoordelingen about Microsoft Outlook 2011